English Lietuvių (Lithuanian)
 
2012 01 19
Žurnalo ,,Man įdomu” steigėjas ir leidėjas - įmonės UAB „Man įdomu“ direktorius Žilvinas Skačkauskas.
...Daugiau
2010 01 14
Nesijaudinkite jei praradote duomenis. Jie bus atstatyti.
...Daugiau
2009 02 18
Dovana kiekvienam 100-ajam mūsų klientui.
...Daugiau
 

2010 01 14


Nesijaudinkite jei praradote duomenis. Jie bus atstatyti.

Jei dar nesusidūrėte su nuotraukų, elektroninio pašto kontaktų ar svarbių duomenų bazių praradimu, tai tikrai esate girdėję kaip tai atsitinka daugeliui. Norime Jums pasakyti, kad naudojant šiuolaikinę technologiją įvykus mechaniniui gedimui,elektros įtampos šuoliui ar Jūsų pačių netyčia padarytos klaidos, bei ištrinti duomenys iš kompiuterio, mobilaus telefono, USB nešiklio bei visų tipų atminties kortelių , MP3 grotuvų, DVD/CD diskų yra atstatomi. 

Visi skaitmeniniai duomenys, bei jų atkūrimas duoda daug didesnę tikimybę nei Jūs galite įsivaizduoti.Jei tik patys nepradėsite ekspermentuoti. Todėl negalvokite, akd jei Jūsų laikmena visiškai neveikia, atgauti duomenis yra beviltiška. Profesionalių specialistų, dirbančių jau beveik dešimt metų šioje srityje, profesionalumas bei įgūdžiai padės jums atkurti, tai ką buvote "palaidojęs".  

Statistiniais duomenimis beveik daugumas klientų nurodo, kad informaciją galėjo prarasti dėl, mechaninių įrangos gedimų. O kompiuteriniai virusai, programinės įrangos gedimai ar dėl stichinių nelaimių dingę duomenys sudaro mažesnę dalį.

Praradus duomenis, neužmirškite, kad norint sėkmingai juos atstatyti reikia tam specialios įrangos, ne mažos patirties, bei profesionalų-specialistų pagalbos. Todėl ir Jūs turite teisingai pasielgti, norint neapsunkinti mums darbo. Sugedus laikmenai nebandykite jos savarankiškai ardyti ir žiūrėti, išjunkite įtampą ir geriau daugiau nejunkite, neekspermentuokite su duomenų atkūrimo programomis, jei nesate garantuotas ar mokate ir suprante, nes pridarę daugiau klaidų suteiksite mums daugiau darbo, o Jums mažesnę tikimybę duomenis atgauti visus ir nepažeistus.

Pasikonsultuoti visada galite telefonu arba elektroniu paštu.

Copyright © 2010 - 2024 e-recovery.lt